ROCFOR SL

Ctra. C-31 km 148
08880 Cubelles (Barcelona)
Tel. +34 93 895 77 17
Fax. +34 93 895 77 16

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent textos, imatges, àudio i qualsevol altre material, són propietat de ROCFOR SL o de tercers que han autoritzat l’ús de dits continguts a ROCFOR SL. Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web queda subjecte a les següents condicions.
Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No s’autoritza la còpia, reproducció, transmissió, distribució o modificació del lloc o els seus continguts.
ROCFOR SL no garanteix l’exactitud, veracitat o integritat dels continguts d’aquest lloc web.
ROCFOR SL no garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accés al mateix.
Al visitar aquest lloc web, el seu navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el seu ordinador: l’ús de cookies no proporciona cap informació personal, ni informació sobre el seu ordinador, només estan destinades a ajudar-li a estalviar temps quan torni a visitar-nos i a ajudar-nos en la millora del disseny del nostre lloc web.
Qualsevol dada que els visitants d’aquest lloc web enviïn a ROCFOR SL serà inclòs en la seva base de dades, d’acord amb la Llei espanyola 15/1999 de 13 de Desembre. Les esmentades dades seran utilitzats per ROCFOR SL amb l’objectiu de respondre a les sol•licituds enviades. Els visitants poden en qualsevol moment accedir a les seves dades, modificar-los o cancel•lar-los, enviant un correu electrònic a:
rocfor@rocfor.es
ROCFOR SL
Catalunya – Espanya